Wednesday, June 20, 2012

Salvesti Seenesupp

 Täna siis võtsin proovida paar päeva varem külmikusse varutud kogust ühe väiksemat laadi purgi.
Polegi varem poes selliseid pisemaid purke tähele pannud ega vaadanud. Partnerkaardiga sain ta kätte Selverist hinnaga 1.35 EUR.


Purgi sisu tundus läbi purgi seina vaadates vägagi isuäratav. Paistsid šampinjonid, porgandid, mingisugused kartuliribad ja veel mingid taimset laadi lisandid. Sisu on väga mitmekesine, sisaldab mitmesuguseid aedvilju ja mõnusa suurusega seeni. Veel oli näha sibulatükke ja aedubasid. Seene maitse on ka supil täitsa olemas.
Purgi sisu paksult observeerides ei jäänud silma algul ühtegi lihatükki. Pärast keetmist aga tabas mind meeldiv üllatus - pisikesed lihatükikesed hulpisid supi sees ringi. Kuigi supi tiitel sisaldab sõna "sink", oli selles supis sinki väga vähe. Samuti polnud peaegu nähagi selle supi koostises kirjeldatud peekonit. Ometigi oli antud supi maitses tunda mõnusat liha maitset.


 Antud supp on väga maitsev ja minu jaoks paraja soolasusega. Purgi sisu segasin täpselt sama purgitäie veega.
 Seda supi ostan kindlasti veel. Ühest purgitäiest saab ühe portsjoni. Antud supp on oma hinda väärt, annan talle hindeks 3 ja ostan kindlasti tulevikus veel. Kuigi supi sildil on kirjas, et sellest saab kaks portsjonit, sõin ma selle üksi korraga ära ja tahtsin veel.

Üldised parameetrid:
Hind: 1.35 EUR (partnerkaardi soodustus, muidu üle 2 EUR)
Kalorsus: 354kcal.
Purgi kaal: 300g.

No comments:

Post a Comment